Over Ons

Fietsaccubestellen is een site die zich focust op de online verkoop van fietsaccu’s en de daarbij behorende adapters. Je vindt hier een groot aantal merken en producten die hieraan gelinkt zijn. Bekijk hier het aanbod voor accu’s van elektrische fietsen of laat je helpen door onze klantenservice!

Aanbieders bij Fietsaccubestellen

De aanbieders van onze accu’s zijn ook de fabrikanten hiervan, deze voldoen allemaal aan het CE Keurmerk waardoor de accu’s en adapters veilig en bruikbaar zijn binnen de EU. Verder voldoet Fietsaccubestellen ook uiteraard aan de Nederlandse regelgeving voor webshops en hierdoor ben je als consument van een aantal dingen zeker:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
  • Complete dienst
  • Eerlijke voorwaarden
  • Bescherming voor hoge lasten

Hoe verdient Fietsaccubestellen zijn geld?

Bij het maken van een vergelijking helpen we je, om zo een fietsaccu te vinden die bij jouw elektrische fiets past. Deze dienst is geheel gratis en wordt met grote zorg afgehandeld bij onze klantenservice. Fietsaccubestellen verdient geld puur met de doorverkoop van accu’s, adapters en restproducten op de website.

Is Fietsaccubestellen onafhankelijk?

Ons merk is geheel onafhankelijk, dat betekent dat wij voor onszelf werken en de doorverkoop van producten geheel zelf faciliteren middels deze website. Wel zijn wij afhankelijk van een distributeur, Twindis; deze partij regelt de verzending en afhandeling van bestellingen. Dankzij onze distributiepartner kunnen wij producten voor een scherpere prijs aanbieden, zij leveren direct van magazijn tot klant.

Verder is Fietsaccubestellen niet verbonden aan een bedrijf, en heeft geen voorkeur voor producten, diensten of merken. Juist dat is een van onze sterke punten.

Item added to cart.
0 items - 0.00